Пожежа в лазні ледь не позбавила життя та домівки

Фото: kh.dsns.gov.ua

Через нічну пожежу в лазні ледь не згорів будинок. А господаря будівель, який марно намагався здолати полум’я власними силами, госпіталізували.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі ДСНС області.

Біда трапилася в ніч з п’ятниці на суботу. Повідомлення про пожежу на вулиці Партизанській, 3а в Балаклії надійшло на номер «101» 26 грудня о 2:18.

Було зрозуміло, що полум’я охопило вже досить велику площу, тому на місце події негайно виїхали три відділення рятувальників.

Прибувши за викликом, пожежники встановили, що горить лазня, прибудована впритул до житлового будинку. Причому вогонь з неї вже перекинувся на дах будинку. Загальна площа пожежі в цей момент складала близько 200 кв. м.

Як з’ясувалося згодом, загоряння в лазні помітили господарі. 58-річний чоловік намагався самотужки загасити вогонь або хоча б врятувати якесь майно. З опіками рук, голови та спини його госпіталізували до обласного опікового центру.

На боротьбу зі стихією рятувальники подали 4 пожежні стволи. О 3:35 їм вдалося локалізувати пожежу, а о 06:50 повністю приборкати її.

За попередніми даними, причиною виникнення загоряння стало порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.

Фото: kh.dsns.gov.ua

Як повідомляв Харків Times, в Лозовій під час пожежі, яка виникла через порушення техніки безпеки, задихнувся 48-річний чоловік.