Харківські синхроністки перемогли на чемпіонаті України

Фото: kharkivoda.gov.ua

На чемпіонаті України з синхронного плавання команда Харківської області, яка також є національною збірною України, боролися за нагороди в семи видах програми і у всіх завоювали золоті медалі.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення прес-служби обладміністрації.

До складу харківської команди, яка є національною збірною України, увійшли Дерев’янченко Олеся, Резнік Катерина, Мацієвська Софія, Савчук Анастасія, Алексіїва Владислава, Сидоренко Ксенія, Алексіїва Марина, Фєдіна Марта, Гришко Вероніка, Шинкаренко Аліна, Носова Анна та Яхно Єлизавета.

Харків’янки стали першими в хайлайті, а також в технічній та довільній програмах груп. Крім того, Марта Фєдіна перемогла в сольних вправах та разом з Анастасією Савчук – у технічній та довільній програмах дуетів.

У змаганнях комбінованих груп харків’янки виступили поза конкурсом, а перемога дісталася команді Києва. Також киянки посіли друге місце в загальнокомандному заліку. Третє місце на чемпіонаті дісталося збірній Миколаївської області.

Чемпіонат України з синхронного плавання відбувся з 13 по 17 грудня в басейні «Локомотив» в м.Харкові.

Як повідомляв Харків Times, 15 грудня, в перший день чемпіонату України з синхронного плавання, команда Харківської області завоювала три золоті медалі.