У Харкові залили фарбою офіс ОПЗЖ (фото)

Фото: Андрей Лесик/Facebook

В ніч з 7 на 8 грудня залили червоною фарбою стіни, сходи і вхідні двері громадської приймальні міської організації партії «Опозиційна платформа – за життя», розташованій на вулиці Полтавський шлях у Харкові.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення ВПО Фрайкор в Telegram.

“Підготовка ОПЗЖ до першого засідання міської і обласної ради йде повним ходом. Невідомі патріоти нагадують, що колаборантам не місце у владі на Харківщині.”, – говориться в повідомленні.

Глава Харківської міської організації ОПЗЖ Андрій Лесик на своїй сторінці в Facebook заявив, що у Харкові відбувся черговий напад на партійний офіс.

“Це все на що здатн і«псевдопатріоти».”, – прокоментував подію Лесик.

За адресою виїжджала слідчо-оперативна група, повідомили в прес-службі Нацполіціі області.

“На місці події поліцейські виявили, що адресні таблички на фасаді будинку, а також сходи будівлі облиті червоною фарбою. Інформація внесена до Єдиного обліку Холодногірського відділу поліції. Проводиться перевірка. Поліцейські встановлюють осіб, причетних до скоєння правопорушення.”, – розповіли в поліції.

Як повідомляв Харків Times, 29 жовтня в Харкові на вивісці громадської приймальні міської організації партії «Опозиційна платформа за життя», з’явився напис «сепар», а на стінах – портрети поета Василя Стуса, засудженого за радянської влади за проукраїнську позицію і померлого в таборі особливого режиму.