У Харкові виступили переможці та призери чемпіонатів України з кінного спорту

Фото: city.kharkov.uа

У Харкові, в кінному клубі «Nikolo’s Horse Club» відбувся фестиваль кінного спорту.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі міськради.

У відкритті фестивалю, мета якого – популяризація кінного спорту в Україні, взяли участь президент Всеукраїнської федерації кінного спорту Андрій Мілованов і голова Федерації кінного спорту Харківської області Микола Безуглий.

В рамках фестивалю відбулися дитячі показові виступи, а також виступи переможців та призерів чемпіонату України з кінного спорту – Тетяни Вітрової, Анастасії Логвиненко, Ірини Шевцової та ін. Крім того, для глядачів провели урок вольтижування. Всі учасники фестивалю отримали дипломи та подарунки, а призерів було нагороджено медалями.

Також в рамках заходу було підписано меморандум про співпрацю між Управлінням інноваційного розвитку та іміджевих проєктів Харківської міської ради та Федерацією кінного спорту Харківської області.

Фестиваль було організовано Федерацією кінного спорту Харківської області за підтримки Управління інноваційного розвитку та іміджевих проєктів Департаменту у справах сім’ї, молоді та спорту Харківської міської ради. Захід проводився під патронатом Харківського міського голови Геннадія Кернеса.