В Ізюмі вночі на смерть збили пішохода

У суботу пізно ввечері на виїзді з Ізюма автомобіль Renault на смерть збив пішохода. Попередньо встановлено, що чоловік переходив проїжджу частину в непризначеному для цього місці.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіції області.

ДТП сталася 5 грудня о 23:30 на виїзді з міста Ізюм в напрямку Харкова.

Поліція встановила, що 35-річний водій автомобіля Renault Trafic смертельно травмував 37-річного місцевого жителя. Останній загинув на місці події.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 КК (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Санкція статті передбачає до 8 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Як повідомляв Харків Times, 23 листопада, приблизно о 14:50 25-річний водій автомобіля Mercedes-Benz на смерть збив пішохода на проспекті Льва Ландау. В результаті аварії пішоходу відірвало голову.

Наприкінці жовтня на проспекті Гагаріна в Харкові загинув 70-річний пішохід, якого по черзі збили автомобілі Hyundai та Suzuki. Він переходив дорогу в непризначеному для цього місці.