“Слуги народу” мають намір висунути на пост голови облради очільницю своєї майбутньої фракції

Фото: Слуга народу - Харківщина/Telegram

Ще 21 листопада новообрані депутати Харківської обласної ради VIII скликання від партії “Слуга народу” провели у партійному офісі збори, де ухвалили рішення утворити в облраді партійну фракцію під керівництвом Тетяни Єгорової-Луценко та висунути главу фракції кандидатом на посаду голови обласної ради.

Про це Харків Times стало відомо з сьогоднішнього, 30 листопада, повідомлення у Telegram-каналі Харківської організації партії “Слуга народу”.

“Серед запрошених – народні депутати політичної партії “Слуга народу” від Харківського регіону. Під час зустрічі було розглянуто та вирішено важливі питання”, – йдеться у повідомленні.

Зокрема, було вирішено створити депутатську фракцію “Слуга народу” в облраді, обрати її головою Тетяну Єгорову-Луценко, а заступником – Ігоря Захарченка. Кандидатуру Єгорової-Луценко депутати від “Слуги” вирішили висунути на пост голови Харківської облради.

Як повідомляв Харків Times, на місцевих виборах 25 жовтня президентська партія “Слуга народу” отримала в облраді третій результат, поступившись “Блоку Кернеса – Успішний Харків” й “Опозиційній платформі “За життя!”. Третє місце “слуги” розділили з “Блоком Світличної “Разом!” і мають право провести до ради 17 депутатів.