У Харкові у 36-річного киянина вилучили півкілограма амфетаміну (фото)

Фото: hk.npu.gov.ua

Поліція Харкова в рамках розслідування кримінального провадження про незаконний обіг наркотиків вилучила амфетаміна на суму близько 250 000 гривен.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіціі області.

Кримінальне провадження було розпочато в травні цього року на основі інформації, що в Московському районі приїжджий з м.Києва займається розповсюдженням наркотиків.

Під час проведення слідчо-оперативних заходів поліцейські встановили особу правопорушника. Ним виявився 36-річний киянин.

24 листопада по місцю проживання зловмисника в Харкові був проведений обшук, в ході якого виявили та вилучили 500 грамів готової наркотичної речовини «амфетамін» та 650 грамів прекурсорів для виготовлення наркозасобів.

В даний час вирішується питання про повідомлення чоловіку про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 КК (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин і їх аналогів). Покарання за цією статтею передбачає позбавлення волі на строк від шести до 10 років з конфіскацією майна. Слідство готує клопотання до суду про обрання запобіжного заходу киянину.

Розслідування триває, проводяться слідчо-оперативні дії по встановленню можливої ​​причетності інших людей до незаконного розповсюдження психотропів.

Як повідомляв Харків Times, у працівника СБУ вилучили арсенал зброї та амфетамін.