Urban One: як будується колекційна нерухомість (відео)

У Харкові триває будівництво одного з перших житлових комплексів з квартирами бізнес-класу ЖК Sumskaya Apartments, який є частиною проекту Urban One від компанії “Строй Сіті Девелопмент”.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення компанії.

Відео ходу унікального будівництва було опубліковано на сайті компанії.

Sumskaya Apartments – перший житловий комплекс в проекті Urban One. Даний проєкт поєднує в собі кілька супер сучасних житлових комплексів, філософія яких – інвестиційні квартири бізнес-класу в кращих локаціях міста. Кожен з цих ЖК матиме унікальну архітектуру і радикально відрізнятися від типової забудови.

Крім цього, в проекті Urban One компанії Строй Сіті Девелопмент буде реалізована не тільки девелоперська частина роботи, але і подальше управління житловими комплексами. Керуюча компанія буде надавати повний цикл послуг інвесторам і власникам квартир – від підбору необхідного приміщення та юридичного супроводу до послуг клінінгової компанії і пошуку орендарів.

Поєднання унікальної локації, помірної ціни, незвичайної архітектури та послуг керуючої компанії на думку експертів ринку нерухомості робить ЖК проекту Urban One привабливими для інвестування.

Як розповіли в компанії “Строй Сіті Девелопмент” термін окупності апартаментів в ЖК Sumskaya Apartments складе трохи більше 7 років, що для нерухомості бізнес-класу – вкрай малий термін.

Також фахівці “Строй Сіті Девелопмент” повідомили, що компанія приєднується до всесвітнього дня розпродажів – “чорної п’ятниці”. Акційні ціни на нерухомість поширилися і на проект Urban One – квартири в комплексі на вулиці Сумській, 130. Унікальна ціна діє на квартири 43 кв.м. – при покупці зі 100% оплатою економія складе 835 USD, і на квартири 69 кв.м. – на них можна заощадити 1325 USD.

Як повідомляв Харків Times, у Харкові скоро почнеться будівництво мультифункціонального комплексу HIGH HILLS. Комплекс розміститься на вул. Серповій, поруч зі станцією метро “Наукова”, забудовник – група компаній “Строй сіті”.

В IT-парку Manufactura – інноваційному проекті компанії “Строй Сіті” в форматі Live & Work – відкривається перша секція.

У Харкові триває будівництво першого в Україні житлового комплексу, орієнтованого на прихильників здорового способу життя.