В гаражі в центрі Харкова поліція виявила арсенал боєприпасів та зброї (фото)

Поліція виявила арсенал боєприпасів під час обшуку в гаражі загиблого харків’янина, який покінчив життя самогубством, підірвавши себе гранатою “Ф-1” 18 вересня у гаражі поблизу будинку по вулиці Алчевських. Крім боєприпасів чоловік зберігав зброю і складові до неї.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції області.

В ході огляду гаражу правоохоронці виявили та вилучили три рації “Kenwood” та два зарядні пристрої, 29 фрагментів від зброї, шість глушників до зброї, два оптичні приціли до гвинтівки, два корпуса гранати “РГД-5” та корпус “Ф-1”, дві димові гранати “РДГ-2-Б”, близько 2,4 тис. патронів, предмет, схожий на пістолет, три полімерні ємкості із речовиною, схожою на порох, два фрагменти від пістолету та інші.

Під час огляду квартири за місцем мешкання загиблого слідчі вилучили три стволи, вогнегасник та затвор.

Вилучені речові докази направлені на дослідження. Місце їх придбання та мета зберігання встановлюються.

За даним фактом відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

Як повідомляв Харків Times, 57-річний харків’янин днем 18 вересня підірвав себе невідомим вибуховим пристроєм у власному гаражі на вулиці Алчевських у центрі міста.