Кернеса лікують від COVID-19 – Фукс

Фото: rodiong / Instagram

Мер Харкова Геннадій Кернес проходить курс лікування від COVID-19 в палаті інтенсивної терапії.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення в Telegram бізнесмена та друга Кернеса Павла Фукса.

“Він у свідомості, тиск, як у космонавта. З поганих новин: йому заборонили всі гаджети. Як тільки дозволять – обіцяв вийти на зв’язок”, – написав Фукс.

Пасинок Кернеса Родіон Гайсинський написав в Instagram: “Відмінні новини від лікарів! Стан стабільний! Динаміка позитивна! Інсульту і загрози життю немає і не було!”. За його словами, він розмовляв з Геннадієм Кернесом. “Передає всім спасибі за підтримку! Рветься на роботу”, – заявив Гайсинський.

Як повідомляв Харків Times, бізнесмен і друг Кернеса Павло Фукс повідомив, що Кернеса привезли на лікування в німецьку клініку “Шаріте” в Берліні.

У мерії підтвердили, що в ніч з 16 на 17 вересня Кернес був доставлений медичним літаком до Німеччини у зв’язку з погіршенням стану здоров’я. Кернес проходить додаткове повне обстеження в лікарні, після цього лікарі визначать, як лікувати його в подальшому.

Раніше ЗМІ повідомляли із посиланням на джерело у найближчому оточенні Геннадія Кернеса, що важкий стан, у якому знаходиться мер Харкова, продиктовано не лише COVID-19 і двостороннім запаленням легенів, але й інсультом, спричиненим коронавірусіом.