Обстріл автобуса під Люботином: до харківської лікарні доставлені троє постраждалих

Фото: Харків Times

Троє постраждалих при обстрілі мікроавтобуса під Люботином чоловіків доставлені в Харківську міську клінічну лікарню швидкої і невідкладної медичної допомоги.

Про це Харків Times дізнався з коментаря в.о. заступника головлікаря лікарні з хірургічної службі Андрія Соцького, поширеного прес-службою міськради.

Соцький повідомив також, що всі троє постраждалих зараз перебувають на операціях.

Народний депутат від ОТЗЖ Ілля Ківа повідомив  Харків Times, що один з поранених – у тяжкому стані.

“На трасі Київ-Харків був розстріляний автобус представниками Національного корпусу і Азова. Автобус, який перевозив з конференції в місті Полтаві, яка присвячена була опозиційній платформі” За Життя “. В автобусі перебували цивільні люди, автобус був розстріляний з автоматичної зброї. Троє поранених, один у важкому стані, одного вкрали “, – сказав Ківа.

Читайте також:

Як повідомляв Харків Times, сьогодні, 27 серпня, близько 19:10 на трасі Київ-Харків невідомі обстріляли з травматичної зброї мікроавтобус з пасажирами. За даними поліції, внаслідок нападу було поранено двох членів ГО “За життя”.

Народний депутат від партії “Опозиційна платформа – За життя” Ілля Ківа заявив у Facebook, що автобус був обстріляний з автоматичної зброї “Азовом” та “Нацкорпусом”.

Політична партія “Національний корпус” і полк “Азов” виступили із заявою, у якій відкидають причетність їхніх членів до нападу на автобус з активістами ГО “Патріоти – За життя” на трасі “Київ-Харків” біля міста Люботина Харківської області.