Справу про привласнення 700 тисяч гривень на реконструкції мосту через річку Уди передано до суду

Фото: УНІАН

Слідчі направили до суду справу за фактом привласнення 700 тисяч гривень на реконструкції мосту через річку Уди в Харківському районі області.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі прокуратури області.

Встановлено, що в 2016 році керівник товариства з обмеженою відповідальністю уклав договір з однією з селищних рад Харківського району на виконання робіт з реконструкції зазначеного мосту.

Однак роботи були виконані не в повному обсязі, що було підтверджено експертним шляхом. Також встановлено, що директор підприємства-підрядника вніс недостовірні відомості в акти приймання виконаних ремонтних робіт. За допомогою махінацій в документації він завищив вартість робіт на 700 тисяч гривень.

За фактом заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчинене в особливо великих розмірах та службового підроблення (ч. 5 ст. 191, ч. 1 ст. 366 КК України) відносно директора ТОВ було відкрито кримінальне провадження.

Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

Як повідомляв Харків Times, директор підприємства привласнив 700 тис грн на реконструкції мосту через річку Уди.