Кучер заявив про звільнення директора Облздраву

30 липня глава Харківської обладміністрації Олексій Кучер заявив про звільнення директора Департаменту охорони здоров’я області Вадима Іваннікова.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення Суспільного.

“Іванніков повернувся [з лікарняного], і я його звільняю. Я направив вже документи відповідні. Тому що звільнення директора департаменту відповідного узгоджується з профільним департаментом міністерства”, – сказав Кучер.

За інформацією Кучера, Іванніков вийшов з лікарняного близько чотирьох днів назад.

Вадим Іванніков в коментарі по телефону заявив, що сам звільнився. Каже, що проходить тривале лікування.

“Я сам подав заяву у зв’язку з тим, що в мене попереду серйозне лікування, яке затягнеться на якийсь час. Але я поки не можу сказати, на скільки. Це я прийняв рішення, тому що я вже два місяці перебуваю на лікарняному, а в мене ще запланована операція. Я не знаю, скільки мені знадобиться на відновлення, тому зараз я не можу фізично за станом здоров’я. Тому таке рішення прийняв я”, – додав він.

Як повідомляв Харків Times, 20 березня голова Харківської обласної державної адміністрації Олексій Кучер заявив, що звільнив директора Департаменту охорони здоров’я ХОДА Вадима Іваннікова, як такого, що «не впорався поставленими завданнями». На посаду глави обласного відділу охорони здоров’я Іванніков був призначений дев’ятьма днями раніше, 11 березня.

26 березня стало відомо, що Іванніков, який на момент звільнення перебував на лікарняному, відновлений на посаді.