Поліція повідомила про підозру активісту, який “задув” з газового балончику в очі “шарійовцю” біля будинку Кацуб

Фото: hk.npu.gov.ua

Правоохоронці 15 липня повідомили про підозру у скоєнні хуліганських дій 20-річному харків’янину, який застосував газовий балончик до 18-річного представника партії Шарія.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення прес-служби Нацполіції області.

“Встановлено, що 12 липня поблизу будинку № 31 на вулиці Аральській чоловік разом з невідомими особами вчинив конфлікт з представником однієї з політичних партій. Після чого підбіг до 18-річного хлопця та безпричинно застосовував відносно нього спеціальний засіб – газовий балончик. В результаті події потерпілий з ушкодженням ока був доставлений до лікарні. За висновком судово-медичної експертизи, отримана травма відноситься до легких тілесних ушкоджень”, – йдеться у повідомленні.

За даним фактом слідчий Шевченківського відділу поліції відкрив кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу (хуліганство). Санкція статті передбачає від 3 до 7 років позбавлення волі.

Як повідомляв  Харків Times, активісти Національного корпусу провели акцію перед будинком сім’ї Кацуб в Харкові і намалювали на його воротах півня та російський прапор. За їхніми словами, біля будинку Кацуб вони “знайшли керівництво харківського осередку шарійовців”.

Поліція розслідує інцидент біля будинку сім’ї Кацуб по вулиці Аральській в Шевченківському районі Харкова як хуліганство.