У Харківському районі з вікна випав дворічний малюк

Поліція з’ясовує обставини падіння з вікна другого поверху дворічного малюка у селі Глибоке Харківського району області.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіціі області.

Згідно із повідомленням, мати хлопчика була зайнята на кухні, а у цей час малий в іншій кімнаті вліз на підвіконня, оперся на москітну сітку та разом із нею випав з вікна.

Наразі малюк разом із матір’ю перебуває в лікарні у Харкові, його стан лікарі вважають стабільним.

За даними поліції, сусіди вважають батьків хлопчика гарною родиною, не схильною до вживання спиртних напоїв. Раніше вони не притягалися ані до кримінальної, ані до адміністративної відповідальності.

Вирішується питання внесення інформації до Єдиного реєстру досудових розслідувань, поліція з’ясовує всі обставини події.

Як повідомляв Харків Times, поліція встановлює обставини загибелі жінки та дитини, тіла яких були знайдені 1 червня приблизно о 6:15 у дворі багатоповерхового житлового будинку на вулиці Культури. 42-річна жінка із шестимісячним сином ймовірно вистрибнула з вікна сходової клітини на 19-му поверсі.

20 серпня 2019 року з райцентру Сахновщина до Харківської лікарні швидкої та невідкладної допомоги літаком доставили бригаду дитячої реанімації разом із маленькою пацієнткою, яка отримала травму голови. Півторарічна дівчинка випала з вікна двоповерхового будинку, коли батьки залишили її під опікою 11-річної сестри.