Війна в Україні: 14 обстрілів, втрат не було

Протягом доби 4 червня збройні формування Російської Федерації 14 разів порушили режим припинення вогню та обстріляли українські позиції з заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 мм, а також протитанкових ракетних комплексів, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення прес-центра Операції Об’єднаних сил станом на 7:00.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Схід” неподалік Красногорівки противник обстріляв оборонні укріплення ЗСУ, використовуючи міномети калібру 120 мм.

Поблизу Богданівки та двічі біля Чермалика агресор задіяв протитанкові ракетні комплекси та великокаліберні кулемети. Поруч Павлополя та два рази поблизу Кам’янки ворог вів вогонь з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів, а по оборонцях Авдіївки – зі стрілецької зброї.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Північ” оборонців Новолуганського збройні формування РФ тричі обстріляли з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів.

По околицях Оріхового російські найманці двічі відкривали вогонь з автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, а неподалік Новгородського – з великокаліберних кулеметів.

“Втрат серед воїнів ОС внаслідок ворожих обстрілів не було”, – йдеться в повідомленні

Від початку поточної доби російські збройні формування в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Північ” обстріляли зі стрілецької зброї українські опорні пункти неподалік Новоолександрівки.

У відповідь на обстріли наші підрозділи, що обороняються, відкривали вогонь для припинення агресивних дій противника.

За поточну добу втрат серед українських захисників немає.

Ситуація в районі проведення операції надійно контролюється Об’єднаними силами.