Колишній футболіст “Металіста” покінчив життя самогубством

Фото: iamivanastanic / Instagram

Колишній форвард харківського “Металіста” Мілян Мрдакович 22 травня вистрілив собі в голову в орендованій квартирі в центрі Белграда, де він жив зі своєю дівчиною.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення видання Sportske.net, яке посилається на “численні джерела та белградські ЗМІ”.

Мрдакович сів на ліжко і зі словами “я більше не можу” взяв пістолет. Дівчина побігла з квартири та зателефонувала до поліції.

Подруга Міляна, співачка Івана Станіч розповіла виданню telegraf.rs, що на її думку, після відходу зі спорту він був в депресії.

“У нас були ідеальні стосунки і любов, і все було здорово, але у нього були певні недоліки, з якими він не міг впоратися самостійно, він не був сильним. Він любив трохи випити, і я думаю, у нього була депресія”, – сказала Станіч.

Івана говорить, що Мілян завжди був позитивним і усміхненим на публіці, але мало хто знав про його проблеми, адже він був одним з тих людей, яким важко розкритися і поговорити про це.

“Ми удвох були разом вісім місяців, потім ми розірвали відносини, і з листопада минулого року ми відновили їх. Він продовжував говорити мені жартома, що не доживе до старості, і це завжди турбувало мене, нібито в нього було передчуття”, – сказала співачка.

Вона розповіла, що перед трагедією вони з Міляном весь час були разом. За день до самогубства він випив трохи більше, ніж зазвичай, і у Івани було передчуття, що щось може трапитися. Вони проговорили весь вечір, вранці він випив знову, був не в настрої, дістав пістолет. Увечері Івана мала йти на концерт, і вмовляла Міляна піти з нею. Вона була у ванній, де приводила себе в порядок перед концертом, коли почула постріл.

Мілян Мрдакович народився в Ніші у 1982 році. Він виступав за юнацьку, молодіжну і олімпійську (в Пекіні в 2008 році) збірні Сербії. Також він грав за “Металіст” в сезоні 2005-2006 року (провів 28 матчів у чемпіонаті України, в яких забив 7 голів) та ряд європейських клубів, серед яких Гент, Зальцбург, Маккабі, Віторія та АЕК. Мрдакович завершив футбольну кар’єру в 2017 році. За свою кар’єру він забив 150 голів у 397 іграх.