У Харкові від патрульних втекла Skoda (відео)

Фото: Патрульна поліція Харківської області

10 травня, близько першої години ночі на проспекті Гагаріна патрульні зупинили авто Skoda Octavia, у водія якої було виявлено ознаки алкогольного сп’яніння.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Патрульної поліції області.

В присутності двох свідків водій відмовився від проходження огляду на стан сп’яніння. Тому патрульні почали складати адміністративний протокол за ч.1 ст.130 КУпАП (відмова від проходження огляду на стан сп’яніння).

“Під час спілкування з водієм та складаня адміністративного матеріалу, пасажир який знаходився в автомобілі Skoda Octavia сів за кермо та швидко поїхав з місця зупинки. Патрульні почали переслідувати автомобіль, але, на жаль, наздогнати та зупинити його не вдалося”, – розповіли в поліції.

Надалі поліцейськими буде встановлюватися особа, що кермувала автомобілем Skoda Octavia та не виконала законну вимогу про зупинку транспортного засобу.

За інформацією з соцмереж, Skoda Octavia під час втечі на проспекті Гагаріна збила патрульного. Однак цю інформацію в прес-службі Патрульної поліції ані підтвердили, ані спростували. Слідчо-оперативна група на місце можливого наїзду на правоохоронця не виїжджала, розповіли в прес-службі Нацполіції.