Киянин пограбував квартиру двох громадянок Йорданії у центрі Харкова (фото)

Фото: hk.npu.gov.ua

Мешканець міста Києва пограбував двох громадянок Йорданії. Правопорушник заволодів майном з їхньої квартири на вулиці Сумській у центрі Харкова та залишив місце злочину на таксі.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції області.

Повідомлення про подію надійшло до Київського відділу поліції 7 травня близько 15:30. Потерпілі – дві громадянки Йорданії – розповіли, що дві години тому до їх квартири під виглядом сантехніка прийшов невідомий. Чоловік із застосуванням фізичного насильства зачинив жінок у вбиральні та заволодів чотирьма мобільними телефонами, двома ноутбуками та грошима.

Працівники Київського відділу поліції встановили особу зловмисника – ним виявився 33-річний мешканець Києва. Поліцейські з’ясували, що він рухається на автомобілі у напрямку Києва. На затримання чоловіка були орієнтовані співробітники Валківського відділу поліції. Вони зупинили автомобіль Daewoo Lanos, в якому знаходився підозрюваний, на стаціонарному посту у Валках.

Речові докази вилучені, чоловік затриманий та доставлений для проведення подальших слідчих дій до Київського відділу поліції.

“Окрім того встановлено, що дана особа причетна до інших злочинів, скоєних на території Київського району. Також чоловік раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності та знаходиться у розшуку за Печерським відділом поліції міста Києва”, – йдеться у повідомленні.

Слідчий Київського відділу поліції вніс відомості за фактом події до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 186 Кримінального кодексу (грабіж). Санкція статті передбачає покарання на строк від 4 до 8 років позбавлення волі.