В Панютиному двоє чоловіків вимагали 10 тис. грн у односельця-фермера (відео)

Фото: УНІАН

29 квітня в селищі Панютино затримали 28-річного та 43-річного місцевих мешканців, які вимагали і отримали гроші у односельця, який займається фермерством.

Про це ХарківTimes повідомили у прес-службі Нацполіції області.

47-річний фермер звернувся до правоохоронців в середині квітня. Він повідомив, що двоє чоловіків під надуманим приводом вимагають у нього 10 тисяч гривень.

29 квітня потерпілий зустрівся зі зловмисниками та передав їм кошти. Через годину рекетирів затримали правоохоронці. В одного з них були вилучені грошові кошти, які йому передав потерпілий.

Під час обшуків за місцем проживання, а також в автомобілі затриманих поліцейські виявили та вилучили корпус гранати з запалом та наркотичну речовину.

За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст.189 (вимагання) КК. Зловмисникам загрожує до семи років позбавлення волі. На даний час вирішується питання про повідомлення їм про підозру та обрання міри запобіжного заходу.

Як повідомляв ХарківTimes , у Зміївському районі співробітники СБУ попередили замовне вбивство місцевого фермера і затримали організатора злочину.