Харківська область вже отримала п’ять тисяч швидких тестів COVID-19

Фото: павлоград.dp.ua

Харківська область отримала засоби індивідуального захисту та витратні матеріали для боротьби з поширенням коронавирусу.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі облради.

«На даний час Харківська область вже отримала засоби індивідуального захисту та витратні матеріали: респіратори класу захисту FPP2 – 1350 шт, захисні комбінезони – 400 шт, швидкі тести COVID-19 lgM Antibody Rapid Test Kit – 5000шт, набори для виявлення РНК номінального коронавірусу 2019-nCoV (ORF1 ab/N) перший випуск/01- 53 набори (по 96 обстежень)», – йдеться у повідомленні.

Крім того, з держрезерву отримано 400 тисяч масок, що розподіляються між закладами охорони здоров’я, працівниками Нацполіції, Патрульною поліцією, Національною гвардією.

До регіону продовжують надходити засоби індивідуального захисту, витратні матеріали, медичне обладнання за централізованими поставками, які обіцяють оперативно розподілити між установами, що надаватимуть медичну допомогу пацієнтам з COVID-19.

Як повідомляв Харків Times, майже два десятки медбригад готові приїжджати на допомогу до пацієнтів з COVID-19 в Харківській області.