Снігопад на Харківщині триватиме – водіїв просять без потреби не виїжджати

kh.ukravtodor.gov.ua

Станом на 9 годину ранку 12 лютого, спостерігаються опади у вигляді снігу майже по всій території Харківської області. Робота працівників дорожних служб спрямована на очищення проїзної частини та ліквідації снігових переметів.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі САД у Харківській області.

Як повідомляється, на дорогах області працює 218 одиниць спецтехніки та 255 робітників. Протягом доби, на обробку доріг протиожеледними матеріалами було використано: 1991м3 піщано-соляної суміші та 395т технічної солі.

“Проїзд дорогами загального користування державного значення Харківської області забезпечено”, – розповіли у Службі автомобільних дорог.

Дорожники просять водіїв не завдавати перешкод в роботі снігоприбиральної техніки та бути пильними та уважними в місцях проведення робіт, дотримуватися вимог Правил дорожнього руху, дбати про власну безпеку та безпеку інших.

За прогнозом синоптиків, протягом дня спостерігатиметься сніг, мокрий сніг. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер південний, з переходом вдень на західний 7-12 м/с, місцями по області пориви 15 – 20 м/с. Температура повітря вдень від -2°С до +1°С.

Дорожники просять водіїв великовагового транспорту по можливості обмежити пересування автомобільними дорогами у період негоди, та зачекати на майданчиках для відстою великовагового транспорту.

При Службі автомобільних доріг створено графік цілодобового чергування дорожників та спеціальної техніки на автомобільних дорогах Харківщини. У разі виникнення надзвичайної ситуації телефонуйте за номером диспетчера 336-77-00.

Як повідомляв Харків Times, 11 лютого на Харківщині з заметів витягли КАМАЗ та три легковика.