Харків’яни облили зеленкою жителя багатоповерхівки, який вигнав кота на мороз (відео)

Фото: скрин видео

У Харкові жителі багатоповерхового будинку на вулиці Академіка Павлова, 160-Д облили зеленкою сусіда, який в негоду вигнав кота на вулицю.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення ХС-Харків в Facebook.

“Чоловік викинув на вулицю в мороз сусідського кота, який випадково вибіг з квартири в тамбур, чим викликав гнів мешканців будинку. Господарі котейки викликали копів, а щоб було не нудно їх чекати, облили чоловіка зеленкою”, – йдеться в повідомленні.

Як розповіла Харків Times прес-секретар Управління Патрульній поліції Харкова Ангеліна Диська, виклик за адресою: Академіка Павлова, 160-Д поліцейські отримали 11 лютого, приблизно, о 20:30.

“За вказаною адресою патрульних зустріла літня пара. Обличчя чоловіка було облито зеленкою. Він поскаржився, що зеленкою його облили сусіди”, – розповіла Ангеліна Дісская.

На своїх “кривдників” чоловік написав заяву.

Сусіди, в свою чергу, розповіли, що потерпілий викинув на вулицю їх кота, який випадково вискочив з квартири в тамбур під’їзду. Власники тварини також повідомили, що кіт породистий, живе з ними чотири роки. І вони кілька днів не можуть його знайти і дуже переживають. Куди пропала домашня тварина, господарі зрозуміли, коли подивилися камери відеоспостереження, встановлені в під’їзді. Вони також написали заяву в поліцію.

Ангеліна Дісская додала, що до моменту приїзду патрульних кіт не був знайдений.