У соцмережах повідомили про стрілянину на вул. Танкопія

Фото: соцсети

Як повідомили в одній із соціальних мереж, близько 17:30 на вул. Танкопія біля будинку № 7/1 сталася стрілянина, внаслідок якої постраждала людина.

Про це Харків Times стало відомо з повідомлення у Telegram.

“Танкопія 7/1 стрілянина прямо під під’їздом. Начебто пульс є, людина лежить під жигулями на відео, швидка не забирає, поліції немає вже 10 хвилин як. Стріляли з глушником 5-6 пострілів”, – повідомляє користувач соцмережі.

Поліція поки що не коментує подію.

Як стало відомо Харків Times з джерела, близького до правоохоронних органів, в місті деякий час назад оголосили план-перехоплення, проте, поки неясно, чи пов’язано це з даним інцидентом.

У соцмережах також повідомляють, що, за чутками, потерпілий загинув, а за життя він був директором одного з харківських кладовищ.

Як повідомляв Харків Times, 25 жовтня минулого року очевидці у соцмережах повідоміли що біля супермаркету “Восторг” на Клочківській чоловік стріляв з пістолета, поранено одну людину. У соцмережах з’явилося відео інциденту.

Внаслідок стрілянини біля супермаркету “Восторг” на вулиці Клочківській вдень 25 жовтня один чоловік загинув, ще один був поранений.

Поранений у перестрілці – відомий у кримінальних колах харків’янин Георгій ( “Жора”) Ісаков. Убитий – Володимир Борох ( “Тайсон”), вважається його “правою рукою”. Це – вже другий замах на Ісакова, чиє ім’я також пов’язують з ім’ям розстріляного у Підмосков’ї у вересні 2016 року лідера бойовиків “Оплоту” Євгена Жиліна.

Той, хто стріляв у Ісакова та Бороха, – уродженець Горлівки Олексій Титов, пізніше він підірвав себе гранатою біля залізничного вокзалу. На дачі Титова у Руській Лозовій співробітники поліції виявили чималий арсенал зброї. Начальник Головного управління Національної поліції в Харківській області Валерій Сокуренко заявив журналістам, що цей арсенал зброї – найбільший з арсеналів, виявлених на Харківщині у останні роки.

Колишній заступник очільника Нацполіціі, а нині ректор Одеського державного університету внутрішніх справ В’ячеслав Аброськін заявив про триваючу затяжну “війну за перерозподіл сфер злочинного контролю” у Харківській області та попередив, що у цій війні гинутимуть “випадкові громадяни”.