Біля Шарівки Audi збив жінку, яка стояла біля стояла у припаркованого на узбіччі автомобіля

Фото: hk.npu.gov.ua

Поліцейські встановлюють обставини ДТП, внаслідок якого загинула 58-річна жінка, що стояла на узбіччі траси Київ-Харків-Довжанський.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції області.

Згідно з повідомленням, аварія сталася 16 грудня близько 21:30 неподалік села Шарівка.

“За попередніми даними, водій автомобіля Audi не впорався із керуванням і допустив наїзд на жінку, яка знаходилася на узбіччі дороги разом зі своїм чоловіком, що проводив ремонтні роботи із заміни колеса на транспортному засобі Skoda. Від отриманих ушкоджень 58-річна громадянка померла дорогою до лікарні у кареті швидкої медичної допомоги”, – йдеться в повідомленні.

За даним ДТП слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді тюремного ув’язнення на строк від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого.

Як повідомляв Харків Times , на вулиці Клочківській у Харкові водій Daewoo Lanos на пішохідному переході збив двох чоловіків. Від отриманих травм один пішохід помер на місці аварі, другий – у лікарні.

Фото: hk.npu.gov.ua