Підприємці розповіли про “беззаконня на Барабашово”

Фото: kh.vgorode.ua

За сприяння в боротьбі з «незручними» підприємцями ринку «Барабашово», у деяких співробітників поліції почали з’являтися квартири в новобудовах неподалік від самого ринку, заявляють підприємці ринку.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення 057.ua.

“Концерн АВЕК продовжує маніпулювати адміністрацією ринку і стягувати щомісячну плату за торгові місця. Тим, хто прагне працювати не на чорну касу АВЕКа, а хоче платити податки в міський бюджет, адміністрація« Барабашово »« закручує »магазини. Реалізаторів не пускають в магазини: приходять з фіктивними документами і виганяють власника. Вимагають по-різному, від 8 до 25 тисяч гривень на місяць за можливість торгувати далі », – запевняють підприємці.

Вони відзначають, що в цілому вони написали в поліцію вже близько 70 заяв, але в Київському відділі поліції ці дані не вносять навіть до Єдиного Реєстру досудових розслідувань.

“Коли на магазини нападає охорона« Барабашово», то поліція і спецпідрозділу, які приїжджають, просто спостерігають за тим, що відбувається в стороні. Чому? Тому, що у” АВЕК “з усіма все домовлено”, – скаржаться підприємці.

За їх словами, якщо така ситуація продовжуватиметься, то страждають від нападок концерну підприємцям доведеться викласти інформацію, на загальний огляд.

“І тоді у всій красі відкриється сутність керівників органів правопорядку”, – підсумували підприємці.

Як повідомляв Харків Times , у Харкові будуватимуть нову швидкісну магістраль через ТЦ “Барабашово”, що з’єднає вул. Шевченка і вул. Академіка Павлова.

Магістраль , яка зв’яже центр міста з Салтівкою, планується побудувати до наступного Дня міста.

Перший заступник Харківського міського голови Ігор Терехов заявив, що приватний сектор біля торгового центру “Барабашово” не попадає в зону переселення у зв’язку з будівництвом нової дороги.

Харківська міськрада на сесії 16 жовтня прийняла рішення щодо будівництва нової магістралі. На проектування виділено 1,3 млн. грн, вартість будівництва мер Харкова Генадій Кернес оцінив у 250-270 млн грн.