Поліція просить допомогти впізнати жертву ДТП

У ніч на сьогодні, 1 жовтня, близько 2:20 на Окружній дорозі у Холодногірському районі міста, поблизу автозаправної станції “Маршал” знайдено тіло невпізнаного чоловіка із травмами, “характерними для ДТП”.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції області.

Слідчо-оперативна група, яка виїжджала на місце події, виявила фрагменти лобового скла, ймовірно від автомобілю ВАЗ-2101.

Загиблому чоловікові на вигляд 50-60 років. Його зріст 170 см, худорлявої статури.

Чоловік був одягнений у червону куртку, сірий светр, жовту сорочку з білими смужками, чорні спортивні штани та чорні черевики.

За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 КК (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Вживаються заходи, спрямовані на пошук злочинця, що зник з місця події, та встановлення всіх обставин.

Свідків та очевидців цього ДТП, а також осіб, які володіють будь-якою інформацією про загиблого, просять звертатися до відділу розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління ГУ Нацполіціі області за адресою: Харків, вул. Маяковського, 22 до слідчого Дениса Дорошенка, або телефонувати за номером: 073-00-17-877 або ж 102.

Як повідомляв Харків Times, у ніч на 15 серпня, близько 1:30, біля будинку №32 по вул. Дерев’янко було виявлено тіло невідомого чоловіка віком близько 60 років із характерними для ДТП травмами. Водій з місця пригоди зник.