Дорогу на Лозову повністю відновили – Світлична

Фото: facebook.com/svit.yuliya

Шляховики закінчили капітальний ремонт дороги на Лозову Р-51 Харків – Павлоград.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення голови Харківської обласної державної адміністрації Юлії Світличної в Facebook.

“Комфортна, безпечна, з якісним покриттям, спеціальними майданчиками для вагових комплексів, капітальним ремонтом всіх мостових споруд і побудованої з нуля об’їзною дорогою навколо м. Лозова.”, – повідомила губернатор.

Вона також привітала жителів міста Лозова зі 150-річчям.

Дорога Р-51 Харків – Лозова – Павлоград не ремонтувалась з моменту будівництва у 1962 році. За період 2017 – 2018 рр. відновлено 35,91 км дороги.

На сьогодні повністю відновлено покриття на 76,3 км дороги, завершуються роботи з нанесення горизонтальної дорожньої розмітки, встановлення бар’єрної огорожі, дорожніх знаків та відновлення узбіч. Також продовжується ремонт розташованих на ній шляхопроводу у селі Таранівка Зміївського району, мосту у селі Катеринівка Лозівського району, шляхопроводу у місті Лозова та мосту у селі Іванівка Лозівського району.

Об’їзна дорога міста Лозова – це перше будівництво місцевої дорожньої мережі за всю історію незалежності України. Ії довжина – 1,6 км.