Завтра в парку Горького відбудеться ярмарок спорту

VI спортивний ярмарок “Харків – спортивна столиця” відбудеться 14 вересня у Центральному парку культури і відпочинку ім. Горького. Цього дня в парку будуть презентовані понад 100 спортивних організацій, федерацій і клубів.

Про це ХарківTimes дізнався з повідомлення прес-служби Харківської міськради.

Під час ярмарку територія парку буде розділена на три функціональні зони. На центральній алеї розмістяться близько 60 спортивних організацій, федерацій та клубів. На спортмайданчиках парку пройдуть турніри і показові виступи з різних видів спорту: баскетболу, пляжного волейболу, гандболу, волейболу, настільного тенісу, міні-футболу тощо. У зоні бойових єдиноборств (зліва від сцени) відбудеться презентація понад 40 спортивних організацій.

Також на спортивних майданчиках телеведучий і лідер спортивного руху “JuniorZ” Олександр Педан проведе фестиваль для школярів.

Відвідувачів також чекають майстер-класи, інтерактиви та конкурси, бажаючі зможуть перевірити свою силу і спритність в кожному з представлених видів спорту. У церемонії відкриття заходу візьмуть участь олімпійські чемпіони, представники спортивних федерацій та секцій.

Початок ярмарку – об 11:00.