Ремонт дороги на Олексіївці обіцяють завершити до кінця року

Фото: www.city.kharkov.ua

Реконструкцію проїжджої частини на перехресті пр. Людвіга Свободи та пр. Лозовеньківського, де будується депо метрополітену, планують завершити до кінця року.

Про це ХарківTimes дізнався з повідомлення прес-служби Харківської міськради.

Роботи з відновлення дорожнього полотна в районі Окружної дороги на Олексіївці почалися в середині серпня.

За словами директора дорожньо-будівельної компанії-підрядника Олександра Погребняка, в планах дорожників – не тільки відновити проїжджу частину, а й розвантажити значну частину Окружної дороги. Зараз робочі укладають на проїжджій частині монолітну плиту. Погребняк зазначив, що такі заходи необхідні для зміцнення конструкції і безпеки учасників дорожнього руху, оскільки дорога проходитиме прямо над тунелями депо.

“Для того щоб вкластися в терміни, ми залучили максимальну кількість необхідної техніки. Сьогодні на об’єкті працюють понад десять бригад. Найближчим часом ми плануємо відфризирувати старе дорожнє покриття, встановити борти, після чого приступимо до укладання нижнього шару асфальту”, – повідомив директор дорожньо-будівельної компанії.

Всього буде відремонтовано 800 м дороги. Також там облаштують тротуари, побудують зливову каналізацію, встановлять нове освітлення, світлофори і дорожні знаки.