Прокуратура знову підозрює начальницю поштового відділення в крадіжці

Дергачівська місцева прокуратура направила до Краснокутського районного суду області обвинувальний акт щодо 41-річної начальниці одного з сільських поштових відділень, підозрюваної у привласненні чужого майна шляхом зловживання службовим становищем (ч. 2 ст. 191 КК).

Про це Харків Times стало відомо з повідомлення прес-служби прокуратури області.

Як розповів заступник керівника місцевої прокуратури Юрій Ковальов, встановлено, що жінка “систематично брала для власних потреб гроші з каси”. Всього з липня по вересень минулого року вона привласнила понад 23 тисяч гривень.

“При цьому касові звіти начальниця поштового відділення формувала таким чином, ніби гроші не пропадали”, – уточнив Ковальов.

Недостачу виявили під час інвентаризації. Наразі “під страхом кримінальної відповідальності” жінка вже компенсувала частину привласнених грошей.

Як повідомляв Харків Times, у березні Московський районний суд Харкова визнав колишню начальницю одного з відділень поштового зв’язку Харківської дирекції ПАТ “Укрпошта” винною в привласненні понад 150 тисяч гривень.

У травні листоноша з м. Первомайський затримана за підозрою у привласненні грошей, які харків’янин отримував як опікун своєї неповнолітньої сестри.