На Богодухівщині в аварії загинула харків’янка

Увечері вчора, 8 вересня, у дорожньо-транспортній пригоді загинула 44-річна харків’янка, пасажирка автомобіля Mitsubishi Pajero.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції області.

Аварія сталася на автодорозі Харків – Охтирка, поблизу села Куп’єваха у Богодухівському районі області.

Вже встановлено, що 49-річний водій позашляховика не впорався з керуванням, через що автывка з’їхала у кювет і перекинулася.

“Внаслідок події 44-річна харків’янка – пасажирка автівки загинула на місці. Також забої отримала 70-річна мати загиблої, яка була доставлена до Богодухівської лікарні та після надання медичної допомоги відпущена додому”, – йдеться у повідомленні.

Відомості про аварію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 КК (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Санкція цієї статті передбачає від трьох до восьми років позбавлення волі.

Як повідомляв Харків Times, на початку серпня Київський районний суд Харкова обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою 50-річному водієві вантажівки Renault, підозрюваному в тому, що він 3 серпня поблизу міста Люботин допустив зіткнення, в результаті якого загинули три людини.