Поліція затримала у Лозовій підозрюваного у вбивстві місцевої жительки (доповнено)

Фото: sigmatv.net.ua

Поліція затримала у Лозовій підозрюваного у вбивстві 40-річної місцевої жительки, тіло якої знайшли 2 вересня на міському сміттєзвалищі.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення ТРК “Сігма”.

“Зранку 3 вересня поліціянти повідомили: підозрюваного у вбивстві жінки затримали. Ним виявився 54-річний місцевий мешканець. Раніше його притягали до кримінальної відповідальності за хуліганство”, – йдеться у повідомленні.

Загибла мешкала на 5 мікрорайоні та працювала у місцевому кафе. Поверталася з роботи додому пізно увечері. За інформацією правоохоронців, вбивство сталося 2 вересня близько 3 ранку за 21 будинком на 5 мікрорайоні. Там знайшли речі жінки та криваві сліди.

Нападник перерізав жертві горло, відтягнув через двір та вкинув до сміттєвого баку. Мешканці будинку, за яким стався злочин, розповіли, що вночі міцно спали, тому криків жінки не чули. Запевняють, що загибла була привітною, вихованою, приємною та зовсім не конфліктною. У неї залишилися мама та брат.

Прес-служба поліції Харківської області пізніше повідомила, що затриманий за підозрою у скоєнні злочину розповів, що 2 вересня близько опівночі він зі своєю знайомою вживав у кафе спиртні напої. Через деякий час вони залишили заклад та пішли вулицями  до  мікрорайону. Під час розмови між чоловіком та його супутницею виник конфлікт, в ході якого  жінка почала ображати його, казала,  що він недостатньо забезпечений матеріально.

“Її слова зачепили зловмисника і коли вони зайшли у двори будинків, він дістав ніж та перерізав горло жінці. Після цього він викинув тіло у контейнер для сміття. Вже на сміттєзвалищі працівник комунального підприємства помітив тіло людини та повідомив до поліції”,- йдеться у повідомленні.

Зловмисник затриманий у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Інформація за вказаним фактом внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу. Чоловіку загрожує до 15 років позбавлення волі. На даний час вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру у скоєнні кримінального правопорушення та обрання міри запобіжного заходу.

Як повідомляв Харків Times , у Лозовій на міському сміттєзвалищі знайшли труп молодої жінки.