Зниклого на Чугуївщині хлопчика знайшли з отруєнням у лікарні Харкова

Фото: Українські Новини

15 серпня у селищі Малинівка Чугуївського району зник 10-річний хлопчик. Мати, яка не дочекалася дитину, 16 серпня о 01:07 звернулася до поліції. Правоохоронцям знадобилося декілька годин, щоб встановити місцезнаходження хлопця.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції області.

“На пошуки хлопчика був орієнтований особовий склад Чугуївського відділу поліції, до пошуків також підключилися оперуповноважні відділу ювенальної превенції обласного главку поліції. Через декілька годин поліцейські встановили місцезнаходження неповнолітнього у лікарні Харкова”, – йдеться в повідомленні.

Як з’ясувалося, того дня розшукуваний пішов гуляти по селищу зі своїм старшим товаришем 13 років. Хлопці відпочивали, купалися у річці. Потім вони пішли до лісу та назбирали грибів, які потім посмажили на вогнищі та з’їли. Через деякий час підліткам стало зле і вони потрапили до Харківської обласної дитячої клінічної лікарні. Наразі стан їх здоров’я медики оцінюють як задовільний.

Вирішується питання щодо притягнення батьків хлопців до адміністративної відповідальності.

Як повідомляв Харків Timesпід Харковом весь особовий склад відділу поліції підняли по тривозі.Зникла дитина, у дитячій кімнаті мати виявила лише відкриті шухляди з одягом.