31-річна харків’янка продавала психотропи на вулиці Льва Ландау

Фото: hk.npu.gov.ua

Харківські правоохоронці затримали 31-річну харків’янку, яка біля будинку на вулиці Льва Ландау під час особистої зустрічі з покупцем продала полімерний пакет з психотропною речовиною PVP.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції області.

“В ході проведення особистого обшуку у жінки вилучені грошові кошти в сумі 400 гривень, отримані за збут 1 граму психотропної речовини PVP та паперовий згорток з PVP вагою близько півграма”, – йдеться в повідомленні.

Також правоохоронці провели обшуки за місцем проживання зловмисниці. Тут поліцейські виявили та вилучили два полімерні пакети з психотропною речовиною PVP загальною вагою близько трьох грамів, саморобний пристрій для вживання наркозасобів, скляний флакон з психотропною речовиною PVP вагою близько двох грамів, чорнові записи, мобільний телефон.

Фото: hk.npu.gov.ua

Оперативні дії проводилися працівниками управління протидії наркозлочинності та слідчого управління ГУНП в Харківській області під процесуальним керівництвом Харківської обласної прокуратури в рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

У березні поточного року поліцейські задокументували два факти збуту по одному граму наркотичної речовини зловмисницею під час особистої зустрічі з покупцем.

На даний час 31-річна харків’янка затримана в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання щодо обрання їй міри запобіжного заходу та повідомлення про підозру.

Також встановлюється джерело постачання психотропної речовини, коло споживачів наркозасобів, злочинні зв’язки та інші епізоди незаконної діяльності наркозбувальниці.

Як повідомляв ХарківTimes, у Харкові викрили наркоділка з психотропами на 120 тисяч гривень.