У Харкові викрили наркоділка з психотропами на 120 тисяч гривень

Фото: hk.npu.gov.ua

Харківські правоохоронці виявили у 45-річного раніше судимого чоловіка психотропну речовину, вартість якої на «чорному ринку» сягає близько 120 тисяч гривень.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції області.

Під час проведення обшуку двох квартир зловмисника поліцейські виявили та вилучили полімерний пакунок з психотропною речовиною вагою близько 100 грамів, 9 полімерних пакетів, розфасованих для подальшого збуту по 0,25 грамів, електронні ваги, грошові кошти в сумі 8500 грн, банківські картки і мобільний телефон.

Крім того, в березні поточного року правоохоронці задокументували факт продажу вказаним чоловіком психотропної речовини під час особистої зустрічі з покупцем за 600 грн.

Фото: hk.npu.gov.ua

Викрили зловмисника працівники управління протидії наркозлочинності ГУНП в Харківській області спільно з працівниками слідчого управління ГУНП в Харківській області під процесуальним керівництвом Харківської обласної прокуратури в рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 1 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

На даний час вирішується питання щодо обрання 45-річному фігуранту запобіжного заходу та повідомлення про підозру.

Встановлюється джерело постачання психотропної речовини, злочинні зв’язки чоловіка, а також інші особи, що можуть бути причетні до постачання психотропної речовини.

Як повідомляв  ХарківTimes, поліцейські Харкова затримали 35-річного місцевого мешканця на вулиці Рибалко під час збуту клієнту полімерного пакета з трамадолом.