Харків’янина засудили за зґвалтування дівчини-провізора

Фото: hk.npu.gov.ua

Фрунзенський районний суд визнав винним і виніс вирок 45-річному харків’янину, який в січні цього року в одній з аптек міста побив, пограбував і згвалтував дівчину-провізора.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі прокуратури області.

При винесенні вироку суд врахував ту обставину, що при затриманні обвинувачений вчинив опір співробітникові поліції. Намагаючись втекти, зловмисник завдав завдав поліцейському тілесні ушкодження і відірвав рукав куртки.

Як розповів керівник Харківської місцевої прокуратури № 3 Руслан Скуратович, ґвалтівника засудили до дев’яти років позбавлення волі.

Як повідомляв Харків Times, 25 січня близько 17:25 до Немишлянського відділу поліції надійшла інформація про те, що в одній з аптек району невідомий зґвалтував і пограбував дівчину-провізора. Зловмисник скористався тим, що в приміщенні нікого не було, затягнув жертву в підсобне приміщення, побив і згвалтував. Крім того, насильник забрав у потерпілої мобільний телефон.

Коли поліцейські переглянули записи відеокамер, встановлені в аптеці, дільничний інспектор дізнався в ґвалтівника 45-річного жителя району, раніше вже судимого за скоєння пограбування. Через дві години після злочину підозрюваного затримали неподалік від його житла. Ним виявився місцевий житель, який мав сім судимостей, три з яких – за згвалтування.