По провулку Соборному в день сесії міськради заборонили рух транспорту

Фото: СолнцеЛикий Харьков/ Facebook

Сьогодні, 19 червня з 5:00 до 15:00, заборонено рух транспорту по пров. Соборному, на ділянці від пл. Конституції до вул. Квітки-Основ’яненка.

Як повідомили Харків Times в прес-службі Харківської міської ради, це пов’язано із забезпеченням громадського порядку і безпеки дорожнього руху по пров. Соборному.

За інформацією Facebook-спільноти “СолнцеЛикий Харків”, на вулицях, прилеглих до будівлі мерії, зокрема, на Університетській, розмістили посилені підрозділи поліції і Нацгвардії і техніку.

Фото: СолнцеЛикий Харьков/ Facebook

Нагадаємо, 19 червня о 10.00 повинна розпочатися сесія Харківської міської ради, на якому планують розглянути питання про перейменування проспекту імені Петра Григоренка на ім’я маршала Георгія Жукова.

Як повідомляв Харків Times, 8 травня мер Харкова Геннадій Кернес закликав харків’ян підтримати знесення намету «Все для Перемоги» на площі Свободи і повернення імені Жукова проспекту Петра Григоренка.

Відповідні петиції були зареєстровані на сайті Харківської мерії 8 травня і незабаром набрали необхідні 5 000 підписів.

14 травня міська комісія з питань топоніміки та охорони історико-культурного середовища розглянула петицію «Поверніть харків’янам історію!» з проханням повернути пр. Маршала Жукова.

За підсумками засідання члени комісії рекомендували винести ініціативу городян на розгляд сесії Харківської міської ради.