Харківські синхроністки завоювали “золото” в Суперфіналі Світової серії

Фото: Укринформ

Харківські синхроністки Анастасія Савчук і Марта Федина успішно виступили в Суперфіналі Світової серії FINA з синхронного плавання, який відбувся проходить в столиці Угорщини Будапешті.

Як дізнався Харків Times з повідомлення НОК України, 16 червня українські спортсменки тричі піднімалися на першу сходинку п’єдесталу. Харків’янки Марта Федіна та Анастасія Савчук з результатом 93,9000 бала здобули впевнену перемогу серед дуетів, випередивши в суперечці за “золото” італійську пару Лінда Черруті – Констанца Ферро (90,8333) і іспанський тандем Она Карбонель – Паула Рамірез (90,4667).

Ще одну золоту нагороду у другий день змагань завоювала Марта Федіна. Вона виграла “золото” в сольній програмі (93,4667).

Також українки виграли в довільній програмі в змаганнях груп, на 2,2 бала випередивши збірну Іспанії.

Нагадаємо, що в перший день змагань українки виграли три нагороди. Синхроністки стали чемпіонками в технічній програмі в групі і в дуеті, де Україну представили Анастасія Савчук і Марта Федина. Також березня Федина виграла срібло в технічному соло, поступившись всього лише 0,1888 бали іспанці Оне Карбонель.

Як повідомляв Харків Times, харківські синхроністки завоювали 5 золотих медалей на етапі Світової серії в Греції