Серед постраждалих в ДТП на проспекті Тракторобудівників “важких” немає – лікар (відео)

Фото: София Митина / ХарківTimes

Постраждалі в ДТП на проспекті Тракторобудівників вранці сьогодні, 4 червня, потрапили до лікарні у задовільному стані, пацієнтів з важкими травмами серед них немає.

Про це повідомив журналістам в.о. заступника головлікаря Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги з хірургічної служби Андрій Соцький, повідомив кореспондент ХарківTimes.

За його словами, починаючи з 9:20 до лікарні було доставлено 10 постраждалих у ДТП.

“З них три людини госпіталізуються для подальшого спостереження в клініку, сім інших постраждалих підуть амбулаторно спостерігатися до поліклініки. Травми в основному – забої, садна, не важкі”, – сказав Соцький.

Він уточнив, що троє госпіталізованих також знаходяться в задовільному стані. “Важких немає. У найближчі день – два ми обстежимо їх досконально, і я думаю, відпустимо для подальшого лікування за місцем проживання”, – сказав Соцький.

Як повідомляв ХарківTimes, у Харкові на проспекті Тракторобудівників близько 8:30 зіштовхнулися автомобіль Renault Master та маршрутний мікроавтобус “Рута”.

Внаслідок аварії травм зазнали 10 людей: два пасажири Renault, а також водій та сім пасажирів маршрутки. Полыцыя повідомляла, що дві людини знаходяться у важкому стані.