Харківська делегація в Ізраїлі знайомиться з досвідом безпеки міст

Фото: city.kharkov.ua

Делегація Харківської міської ради з 27 по 31 травня перебуває з візитом в місті Тель-Авів (Ізраїль), де вивчає роботу в сфері громадської безпеки.

Про це ХарківTimes дізнався із повідомлення міськради.

В рамках візиту харківська делегація провела ряд зустрічей з представниками компаній, які займаються технологіями в сфері безпеки міст.

Так, харківська делегація відвідала компанію «Carbyne», яка є світовим лідером в області громадської безпеки та технологій, що дозволяють при надзвичайних ситуаціях забезпечувати взаємодію пунктів цивільної безпеки і громадян.

Харків’янам презентували програмний продукт, який дозволяє диспетчерам екстрених служб отримувати інформацію про місцезнаходження абонента і передавати відео та чат під час дзвінка.

Також делегація міськради ознайомилася з роботою компанії «CymbIoT», що спеціалізується на розробці платформ для «Smart&Safe city» та «Mer Group», які покращують громадську безпеку і якість життя, підвищують ефективність роботи муніципалітетів, відстежують і нейтралізують кібератаки.

Крім того, харківська делегація зустрілася з представниками муніципалітету Рішон-ле-Ціона, де сторони обговорили перспективи подальшої співпраці між містами-партнерами. Делегати відвідали колл-центр і вшанували пам’ять молодих людей, загиблих 1 червня 2001 року під час терористичного акту в Тель-Авіві.