Винесено вирок злочинцю, що порізав чоловікові обличчя за чарку горілки

Комінтернівський районний суд Харкова підтримав позицію Харківської місцевої прокуратури №5 та визнав винним у зухвалому хуліганстві 36-річного харків’янина.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі прокуратури області.

Як розповів заступник керівника місцевої прокуратури Дмитро Казак, суд призначив зловмиснику покарання у вигляді 3 років позбавлення волі.

Злочин стався ввечері 14 січня поточного року на проспекті Героїв Сталінграду у Харкові. Дві компанії пиячили у кафе. Один відвідувач випадково випив горілку із чарки іншого. Останній зробив зауваження, а потім перевів все у жарт. Конфлікту нібито вдалося уникнути.

Проте, коли заклад закрився і відвідувачі розійшлися, зловмисник вирішив помститися чоловікові, який зробив йому зауваження за випиту горілку з чужої чарки.

Підійшовши впритул, хуліган вдарив свою жертву ножом у шию. Потім повалив на землю та продовжив бити ножом по обличчю та тілу. Жертві вдалося вирватися і втекти. Але нападник наздогнав та продовжив різати, знов повалив на землю, перевернув на спину та, сівши зверху, розмахував ножом перед обличчям. Потерпілий став кричати та кликати на допомогу. Нападник злякався і втік.

Наразі вирок не набув законної сили, триває час на апеляційне оскарження. На вимогу прокуратури зловмисник перебуває під вартою.