На Харківщині вночі загорівся склад агрофірми (фото)

Фото: kh.dsns.gov.ua

21 травня о 02:46 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу у складському приміщенні на території одної з агропромислових фірм, що розташована у селищі Пісочин, на вул. Технологічна, 1А.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС в Харківській області.

На гасіння пожежі, окрім місцевої пожежної команди, виїхав підрозділ 7-ї частини ДСНС з Харкова.

“За результатами проведення розвідки було встановлено, що у металевому ангарі, що використовувався у якості складського приміщення горіли дерев’яні вироби для бджільництва та відходи деревини на площі 70 кв.м. Через високу температуру деякі конструктивні металеві елементи ангару почали руйнуватись”, – йдеться в повідомленні.

За запитом керівника гасіння пожежі до місця події були спрямовані ще 2 оперативні відділення з 6-ї та 7-ї харківських пожежних частин.

Фото: kh.dsns.gov.ua

Разом рятувальники та волонтери локалізували вогонь о 03:48. Повністю його загасили о 06:28.

Причина виникнення загоряння з’ясовується.

Як повідомляв ХарківTimes, 6 травня сталася масштабна пожежа у складському приміщенні по проїзду Кільцевому, 1 А у Харкові.  На момент прибуття вогнеборців площа горіння склала близько 1000 кв.м. Вогонь встиг охопити майже весь склад, у якому зберігались меблі та їхні елементи, а також 6 одиниць колісної техніки.

Рятувальники майже добу гасили  цю пожежу. Слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України.