Війна в Україні: вісім обстрілів, втрат немає

29 квітня збройні формування Російської Федерації вісім разів порушили режим припинення вогню, з них двічі – із застосуванням заборонених Мінськими угодами 82-мм мінометів. Ворог також обстрілював українських захисників з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Про це повідомляє прес-центр Операції Об’єднаних сил станом на 7:00.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Схід” противник шість разів обстріляв позиції Об’єднаних сил: з 82-мм мінометів, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – поблизу міста Мар’їнка; двічі з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – біля населеного пункту Широкине; двічі з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – поблизу населеного пункту Піски; з автоматичних станкових гранатометів та стрілецької зброї – поблизу населеного пункту Павлопіль.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Північ” ворог двічі обстріляв позиції наших захисників: з 82-мм мінометів – в районі населеного пункту Золоте-4; з автоматичних станкових гранатометів – біля села Травневе.

“Втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил немає. Жоден обстріл противника не залишився без адекватної відповіді. За даними розвідки Об’єднаних сил, 29 квітня одного окупанта було знищено”, – йдеться у повідомленні.

Від початку поточної доби ворог двічі обстріляв позиції Об’єднаних сил в районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування “Схід”: з автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – біля села Лебединське; з гранатометів різних систем – поблизу населеного пункту Піски.

Втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил немає. “На обстріли противника наші підрозділи дали адекватну відповідь, втрати противника уточнюються”, – повідомляє прес-центр ООС.