Рятувальники більше 5 годин гасили пожежу в банному комплексі на Ярославській (фото)

Фото: kh.dsns.gov.ua

В ніч з 19 на 20 квітня сталася пожежа у банному комплексі “Посейдон” по вулиці Ярославській, 21/2.  З багатоповерхівки поряд з комплексом надзвичайники евакуювали 50 людей.

Виклик на гасіння пожежі на вул.Ярославській 21/2 отримали сьогодні, 20 квітня, о 00:35. Про повідомляє прес-служба ДСНС у Харківській області. Коли надзвичайники приїхали за викликом, горіла двоповерхова будівля банного комплексу на площі 600 кв.м

“Полум`ям було охоплено дерев’яні конструкції будівлі, оздоблення стін та перекриття на першому і другому поверсі. За підвищеним номером виклику на пожежі працювало 10 відділень на автоцистерах, 2 автодрабини та автомобіль газодимозахисної служби. Загальна кількість особового складу становила 62 вогнеборця”, – йдеться в повідомленні.

Рятувальники евакуювали 50 людей. Вони — мешканці 5-поверхівки, розташованої впритул до будівлі комплексу.

Близько 2-ї ночі поширення полум’я зупинили. На сусідні будівлі воно не перекинулось. За інформацією речника обласного управління Держслужби з надзвичайних ситуацій, пожежу загасили о 05:36.

Фото: соцсети

Вже після гасіння за допомогоюдо медиків швидкої допомоги звернулись двоє людей — чоловік та жінка. За попередньою інформацією, вони надихались чадним газом.

Фото: соцсети

Чому загорілось, з’ясовує слідчо-оперативна група поліції.

Як повідомляв Харків Times, 1 лютого у підвальному приміщенні на вулиці Асхарова сталася пожежа у приватній лазні. Площа пожежі склала близько 15 кв.м. Через сильне задимлення рятувальникам довелось працювати в апаратах на стисненому повітрі