В Харкові 25 рятувальників загасили пожежу у приватній лазні (фото)

Фото: ДСНС Харківська область

Сьогодні, 1 лютого, приблизно о 10.10 на номер 101 повідомили про пожежу у підвальному приміщенні триповерхової будівлі клуба «Олімп», що на вулиці Ахсарова, 21. Як повідомили в прес-службі ДСНС в Харківській області, на місце події виїхало 4 відділення рятувальників на автоцистерні та 1 відділення на автодрабині.

“На момент прибуття у підвальному приміщенні будівлі горіла приватна лазня. Площа пожежі склала близько 15 кв.м. Через сильне задимлення рятувальникам довелось працювати в апаратах на стисненому повітрі”, – йдеться у повідомленні.

Фото: соцсети

Вже о 10:51 пожежу локалізували, за годину – загасили остаточно. Жертв та постраждалих немає. В прес-службі Нацполіції Харківської області додали, що наймовірна причина пожежі – несправність електроприладів. Версію умисного підпалу правоохоронці не розглядають, оскільки, за їх словами, для цього немає підстав.

Як повідомляв Харків Times, 30 січня на Баварії у покинутому торгівельному наметі згоріла людина. За попередніми даними, загиблий не мав постійного місця проживання та зловживав спиртним.

Фото: соцсети