На проспекті Ландау затримали закладника з 44 пакетами з метадоном (фото)

Фото: hk.npu.gov.ua

Харківські поліцейські 18 квітня біля будинку на проспекті Льва Ландау затримали 33-річного наркоділка, який розкладав пакетики з метадоном. Зловмисник вже встиг зробити три закладки.

Про це повідомили у прес-службі Нацполіції області.

Під час огляду особистих речей у харків’янина вилучили 44 згортки з речовиною білого кольору в кристалічному стані. За словами чоловіка, в пакетиках знаходився наркотичний засіб метадон.

Фото: hk.npu.gov.ua

Відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань Московського відділу поліції по ч. 1 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді тюремного ув’язнення на термін від 4 до 8 років.

Фото: hk.npu.gov.ua

Як повідомляв Харків Times, правоохоронці викрили та затримали групу наркозакладників, які реалізовували метадон на території Харкова та області. В даний час встановлено шість громадян України у віці від 22 до 45 років. Четверо з них – жителі м Барвінкове Харківської області, двоє – харків’яни.

За даними слідства, наркоділки приймали замовлення від покупців на мобільний телефон. Клієнтів шукали за допомогою «сарафанного радіо». За одну дозу брали 500 грн.