У Харкові біля військової частини іноземці влаштували стрілянину

Фото: hk.npu.gov.ua

16 квітня близько 16:40 в поліцію Харкова поскаржились, що по вулиці Академіка Проскури в районі військової частини чутно постріли. На місце події виїхала слідчо-оперативна група, та кілька екіпажів патрульної поліції.

Як повідомили у відділі комунікації Нацполіції області, на місці події правоохоронці виявили автомобіль «Daewoo Lanos» під керуванням 31-річного громадянина Ізраїлю. Окрім водія в автівці було п’ятеро пасажирів у віці від 18 до 24 років. Всі вони також громадяни Ізраїлю.

Троє з чоловіків виявились студентами одного з університетів Харкова, а інші приїхали до них в гості. Як пояснив водій, пасажири вели себе дуже голосно, а згодом відкрили вікно в автомобілі та почали здійснювати постріли.

З місця події правоохоронці вилучили стартовий пістолет, дві відстріляні та дві не відстріляні гільзи. Учасники події були доставлені до Київського відділу поліції для з’ясування всіх обставин пригоди.

Інформація про вказаний факт зареєстрована в Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень. Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру  досудових розслідувань.