Суд відправив під варту затриманого в аеропорту Харкова міжнародного злочинця

Фото: Фокус

Комінтернівський районний суд Харкова заарештував на 40 діб громадянина Єгипту, який з літа минулого року за шахрайство розшукує Інтерпол.

Як повідомили в прес-службі прокуратури Харківської області, зараз вирішується питання про екстрадицію іноземця.

Нагадаємо, 43-річного єгиптянина, який прибув до Харкова рейсом зі Стамбула, затримали в аеропорту 9 квітня. Під час перевірки паспорта іноземця відбулося спрацьовування бази даних Інтерполу. З’ясувалося, що чоловік знаходиться в міжнародному розшуку за шахрайство з літа минулого року. Чоловіка підозрюють у фінансових махінаціях на території Катару. Прикордонники затримали підозрюваного і передали співробітникам Нацполіціі.

Як повідомляв Харків Times, протягом березня цього року прикордонники затримали в аеропорту Харкова двох іноземних злочинців.

6 березня в аеропорту Харкова прикордонники затримали громадянина Угорщини, якого розшукувала СБУ.

11 березня  40-річний громадянин Австрії прибув до Аеропорту “Харків” на рейс «Харків-Варшава». Під час перевірки його документів спрацювала база Інтерполу, за дорученням якого іноземця необхідно заарештувати. Виявилося, що правоохоронні органи Австрії розшукують його за шахрайство, відмивання коштів, крадіжку та підробку документів. Харківські прикордонники відразу затримали злочинця.

Харківський апеляційний суд заарештував на 40 діб затриманого в Аеропорту “Харків” громадянина Австрії, який знаходиться у міжнародному розшуку.