У наметі волонтерів на площі Свободи відбувся вибух – постраждав харків’янин

Фото: Укринформ

Вранці 11 квітня в одну з лікарень Харкова привезли 39-річного місцевого жителя з численними опіками, отриманими в результаті вибуху в наметі волонтерів “Все для перемоги”, встановленої на площі Свободи. Медики про подію поінформували поліцію.

Про це повідомили у відділі комунікацій Нацполіціі області. Попередньо встановлено, що у волонтерському наметі, встановленому на центральній площі міста, стався витік газу в результаті необережного поводження з плитою. За словами постраждалого харків’янина, він включив газ на плиті і не вчасно його підпалив, в результаті чого газ вибухнув.

Слідчі порушили кримінальне првадження за ч. 1 ст. 270 (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) Кримінального кодексу України.

Як повідомляв Харків Times, 9 квітня близько 19:32 В квартирі на вулиці Конторській в Харкові вибухнула газова колонка. Прилад вибухнув після від’їзду комунальників, які встановили колонку. В результаті вибуху газу 37-річний чоловік і 49-річна жінка, які проживають в квартирі, отримали опіки 1 і 2 ступеня.